Calendari Montuïrer

Com cada desembre, el Calendari Montuïrer ha arribat a les cases amb il·lustracions que destaquen les celebracions i esdeveniments importants de Montuïri. Volem donar les gràcies als alumnes de 1r d’Educació Primària del CEIP Joan Mas i Verd, així com als mestres Pilar Martín Martínez, Maria Vidal Rossinyol i Miquel Estela Mateu per la seva contribució a la creació del calendari. Esperam amb il·lusió que el Calendari Montuïrer 2024 sigui del vostre gust.

FEIS CLIC DAMUNT LA IMATGE PER OBRIR-LO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>