Festival de Primavera

Dijous, dia 4 de maig, a les 16h de l’horabaixa, tots els nins i nines de l’escola emprendran un viatge musical de la mà d’en Joanmasset, personatge d’una història que té lloc a les llunyanes terres del Pla i de la qual els vostres fills i el propi Joanmasset en són protagonistes.

Aquest concert neix amb la intenció de compartir amb vosaltres, les famílies, una part del contingut musical que han treballat els nins durant el curs. És per això que vos convidam a formar part del recorregut i desitjam que gaudiu de cada estació d’aquest fantàstic viatge i de tota la il.lusió que ha nascut amb ell.

LA RECOLLIDA DELS VOSTRES FILLS SERÀ UNA VEGADA FINALITZADA L’ACTUACIÓ DE TOTS ELS ALUMNES (DURACIÓ PREVISTA: UNS 60 MINUTS).

Ens ajudau amb la decoració?

Vos proposam que cada alumne/a dugui una flor per fer la decoració de l’escenari i del centre. Darrer dia d’entrega 03/05/2023. EXEMPLES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>