CONCERT DE NADALES

El passat dijous dia 19 de desembre varem fer el ja tradicional concert de Nadal a l’església de la nostra estimada vila. Sobren els adjectius d’elogi a tots el que d’una manera o l’altra ho feren possible. Gràcies a tots per fer del concert un moment màgic, un present per a tots aquells que hi pogueren assistir. Per deixar-ne constància i que el pogueu reviure totes les vegades que volgueu, n’hem editat els millors moments. Com es diu a la nostra Illa, que les vegem santes i alegres!

Molts d’anys amb salut per a totes i tots!

Fotos

Videos

Lletres

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>